Kontakta mig

Kontakt

Du är välkommen att kontakta mig. Lämna namn och kontaktuppgifter där du är lätt att nå så hör jag av mig så snart jag kan. Jag bokar alltid in ett första möte, så vi får göra en ömsesidig bedömning av ett framtida samarbete.

Tel: +46 (0) 709 378 713
sara@waldine.se 

Sveavägen 136
113 50 Stockholm
Sweden.

Vem var Waldine?

Waldine Lindström, min farmor, föddes 1901 som första barn av sex till bryggare Skifs Johan Andersson och Skifs Julia Andersson i Vansbro. Hennes namn var antagligen inspirerat av en operett av Johan Strauss II eftersom föräldrarna var musikaliskt intresserade. Waldine gifte sig så småningom med Knut Lindström som fick anställning som bryggare hos sin svärfar. Waldine startade showgruppen Spanjorerna som varje år vid Barnens Dag sjöng och spelade samt samlade in pengar till välgörande ändamål. Waldine arbetade som rikstelefonist fram till sin pensionering.

Att välja företagsnamn är aldrig enkelt men efter att först försökt hitta det mest slagkraftiga konsultföretagsnamnet föll jag för att använda min farmors namn. En person vars vardag i västra Dalarna känns långt från en konsults vardag och som kan stärka mig i att, trots utmaningar, behålla båda fötterna på jorden.